Pallet kantelaar van PMBK

De palletkantelaar van PMBK is een veelzijdig en krachtig apparaat dat speciaal is ontworpen voor het automatiseren van de materialenbehandeling in uw bedrijf. Het is een ideale oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een efficiënte manier om pallets veilig en snel te bewegen en te verwerken.

PMBK is al jaren toonaangevend in de industrie op het gebied van automatisering en materialenbehandeling. Met de palletkantelaar van PMBK kunt u vertrouwen op de hoogste kwaliteit en prestaties, evenals op de ervaring en expertise van ons team. Wij zijn altijd beschikbaar om u te helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw specifieke behoeften.

Onze palletkantelaar is verkrijgbaar in verschillende modellen en configuraties, waaronder semi-automatische en geheel automatische modellen. Hierdoor kunt u de juiste keuze maken voor uw specifieke toepassing en bedrijf.

Wij hebben een standaard assortiment beschikbaar voor de pallet kantelaren. Een pallet kantelaar heeft een maximale pallet gewicht van 2000 KG. Daarbij is de maximale pallet afmeting 1200×1000 millimeter. De totale cyclustijd van de kantelaar bedraagt ongeveer 1 minuut. Daarbij is de voltage van de palletkantelaar 400 Volt (in AC). De pelletkantelaar zelf heeft een gewicht van 2500 KG. In millimeters zijn de totale afmetingen van de kantelaar ten slotte 4400x2236x2156 (L*B*H).

Met de palletkantelaar van PMBK kunt u uw materialen snel en efficiënt verwerken, wat zorgt voor een stijging van de productiviteit en een vermindering van de kosten. Het apparaat is gemakkelijk te bedienen en biedt een hoge mate van precisie en controle, zodat u altijd zeker bent van de juiste en veilige verwerking van uw materialen.

Bovendien zijn onze palletkantelaars ontworpen met een hoge mate van flexibiliteit in gedachten, waardoor ze makkelijk kunnen worden geïntegreerd in bestaande systemen of op maat kunnen worden gemaakt voor uw specifieke behoeften.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte oplossing voor uw materialenbehandeling, dan is de palletkantelaar van PMBK de juiste keuze voor u. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen uw bedrijfsprocessen te verbeteren.