Hoe smaken de Heets teak?

Heets teak is een smaak uit het assortiment van Iqos Heets, de e-sigaret die door Philip Morris is ontwikkeld. Philip Morris, een van 's werelds grootste tabakfabrikanten, heeft ongeveer twintig jaar besteed aan de ontwikkeling van een product dat een goede vervanger is van de traditionele sigaret. Echter, er is een verschil tussen de Iqos Heets en andere elektronische sigaretten. Gemeenschappelijk is het feit dat zowel in een e-smoker als een Iqos Heets geen verbranding plaatsvindt. Het product dat je kunt vapen wordt door verhitting verdampt, waarna je het kunt inhaleren. Wat Iqos Heets uniek maakt, is het feit dat in een Heets-product echte tabak wordt verwarmd. Daardoor krijg je nog steeds nicotine, maar ook het aroma en de smaak van topkwaliteit tabak. Heets teak is een van de populaire smaken uit het Heets-assortiment.

Hoe werkt Iqos Heets precies?

Bij Iqos Heets maak je allereerst gebruik van een verhittingsapparaat waar je een Heets tabakstick aan koppelt. Deze tabakstick heeft net als een reguliere sigaret een filter en bevat tabak, dat door verhitting zijn nicotine en aroma afgeeft. Een voordeel ten opzichte van een gewone sigaret ligt in het feit dat de zeer schadelijke verbrandingsproducten van verbrande tabak niet in Heets voorkomen. Als je niet kunt stoppen met roken omdat je nicotinebehoefte te groot is, maar je wilt wel een gezondere manier van roken uitproberen, dan is het roken van Heets een goed alternatief. Je doet ongeveer even lang met een tabakstick als met een reguliere sigaret. Dat is handig voor mensen bij wie roken ook een soort ritueel is geworden. In het Iqos-assortiment vind je verschillende smaken tabak, al dan niet aangevuld met menthol. Heets teak is een van deze smaken.

Wat zijn de eigenschappen van Heets teak?

Je hebt vast ondervonden dat niet elke soort tabak hetzelfde ruikt of smaakt. Sommige tabaksoorten zijn robuust en scherp, terwijl andere weer erg subtiel smaken. Hou je van een volle tabaksmaak die je zelfs als romig zou kunnen omschrijven, dan is Heets teak voor jou een prima keuze. Heets teak is een tabak voor fijnproevers en laat een complete smaaksensatie achter die blijft boeien. Door het romige karakter van Heets teak zul je bovendien niet het gevoel krijgen dat je keel droog wordt. Heets teak is een tabakssmaak die gemaakt is om rustig van te genieten op de momenten dat je echt even tot jezelf moet komen.

Heets teak online bestellen

Ben je geïnteresseerd in de smaak van Heets teak? Als je al in het bezit bent van een Iqos Heets e-smoker, kun je online een navulverpakking van 20 stuks bestellen. Heb je nog geen Iqos, begin dan met een Iqos starterset. Wil je naast je Heets teak je dampervaring verrijken met extra smaken, kijk dan eens naar de click balletjes die je aan je e-sigaret kunt toevoegen. Je hebt de keuze uit tientallen smaken, voor verschillende gelegenheden. Uiteraard is het belangrijk om je Iqos e-sigaret goed schoon te houden. Daarvoor heb je een Iqos schoonmaakborstel en Iqos schoonmaakstaafjes nodig. Schoonmaakstaafjes worden geleverd in verpakkingen van tien stuks. Heets teak en andere Iqos-producten kun je veilig en snel online bestellen.