BDSM

Veel mensen kennen eigenlijk alleen SM in plaats van BDSM. SM staat voor Sadisme en Masochisme, dat wil zeggen het fijn vinden of genot halen uit het toebrengen of ondergaan van pijn en/of ongemak. De letters BD zijn eigenlijk onlosmakelijk hiermee verbonden, aangezien deze staan voor Bondage en Discipline. BDSM is de overkoepelende term voor eigenlijk alle afwijkende vormen van seks, want ook fetisjen vallen hier namelijk onder. Als je het zo bekijkt zullen er in Nederland alleen al een hoop volwassenen zijn die eigenlijk een BDSM voorkeur hebben. Dit is ook wel te merken dat steeds meer mensen BDSM ontdekken en hierin hun ei kwijt kunnen, zeker nu BDSM mainstream een stuk meer geaccepteerd is. Toch heerst er bij veel mensen nog een taboe op BDSM terwijl dit onterecht is. Natuurlijk zijn er vormen van seks die niet door iedereen geaccepteerd worden, maar dat wilt niet zeggen dat het beleven hiervan niet mag. Heb jij een seksuele voorkeur voor het toebrengen van pijn, ondergaan van pijn, vind je het fijn om iemand te domineren of juist onderdanig op te stellen, vind je het heel spannend om vastgebonden te worden of gedisciplineerd opdrachten te ondergaan? Laat dan je meest diepste fantasieën uitkomen in het BDSM.

BDSM speeltjes

BDSM sex toys zijn onlosmakelijk verbonden aan BDSM en eigenlijk onmisbaar in elk soort spel. Denk alleen aan een zweepje, bondage touw of een boeien set. Ook BDSM kleding is natuurlijk een perfecte manier om je fantasieën of wensen zichtbaar te maken en te beleven. Tegenwoordig zijn er dan ook duizenden verschillende soorten speeltjes te vinden in BDSM shops. Bekijk eens het assortiment en ontdek de vele spannende mogelijkheden.

Online BDSM shops

Veel mensen hebben de online BDSM shop ontdekt. Hier kun je naar hartelust ontdekken wat voor spannende en kinky mogelijkheden er zoal zijn. Nog nooit in een BDSM shop geweest? Dan raden wij je toch echt aan om dit te doen. Zeker als je in een relatie zit kan BDSM een hoops goed brengen. Niet alleen voor jou, maar ook voor je partner.